André Rieu - Maastricht Concert 'Shall We Dance?'

Het 2019-concert op groot scherm in Euroscoop C-Mine!
André Rieu's concerten in zijn geboortestad Maastricht trekken jaarlijks tienduizenden fans vanuit alle delen van de wereld. Het eeuwenoude stadsplein, het Vrijthof, is het spectaculaire decor voor zijn onvergetelijke concerten waarbij jong en oud verrast worden met humor, plezier, emotie en natuurlijk prachtige muziek.
Wals mee met André Rieu! De majestueuze wals is tijdens zijn carrière altijd een grote inspiratie voor André geweest, de driekwartsmaat van de wals is zelfs in veel opzichten het ritme van zijn leven geworden. Daarom brengt de maestro dit jaar de wals tot leven tijdens een onvergetelijke avond vol muziek en dans.
Dit is een feest dat u zeker niet wilt missen! Bereid u voor omver geblazen te worden door deze magische ervaring van muziek en dans.
Geniet van dit spectaculaire concert, kijk mee achter de schermen, wordt verrast met een exclusief interview met André en vele speciale verrassingen.
Rieu op het Vrijthof óf Rieu in de cinema? Vergis u niet: het zijn twee aparte ervaringen. De filmzaal biedt u natuurlijk niet de sfeer van het Vrijthof, maar heeft een heel eigen charme: Close-ups zonder toneelkijker, de reacties van het publiek, 'back-stage', een interview met André, allerlei 'wistjedatjes', gezellig met vrienden in comfortabele fauteuils, …., dat zijn zaken die het overvolle en dure Vrijthof u niet kan bieden! Geen flauw aftreksel dus, maar een andere kijk op de ascinerende wereld van de wals! vtbKultuur LHE houdt alvast uw tickets voor u klaar!
Inschrijven verplicht!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 14,50
Basistarief: 14,50 €

Waar

Samenkomst Parking OC 'De Schans'

Organisatie

vtbKultuur Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

Categorie