Made-In-Leopoldsburg-Tour

Meer dan 40 enthousiaste ondernemers engageren zich voor deze Made-in-Leopoldsburg-Tour en ontvangen hun klanten en bezoekers elk op hun eigen, unieke manier in het kader van het Weekend van de klant. Terwijl sommigen een opendeurdag, een rondleiding of een workshop organiseren kan je bij anderen een kijkje achter de schermen nemen of wordt er iets gedemonstreerd.
Onze lokale ondernemers die niet de mogelijkheid hebben om hun klanten thuis te ontvangen bundelen hun krachten en organiseren in het oude Gemeentehuis van Heppen gezamenlijk een kleine handelsbeurs.
Op deze locatie zullen tevens streekproducten als “De Soldaat”, “Kampse Borrel”, “Soldatenkoeken” en “Scouts bier” te proeven zijn, maar tevens ook te koop aangeboden worden. Bovendien zullen er bij elke deelnemer 3 boxen 'Groeten uit Leopoldsburg' met streekproducten te winnen zijn.
Alle deelnemers worden vermeld in een handige pocket waarmee de bezoekers op voorhand hun “Toerke Leopoldsburg” kunnen uitstippelen. Hierin vind je, buiten info over de deelnemende ondernemers, eveneens een wedstrijd gekoppeld aan de tour. Deze kan tot een goed einde gebracht worden wanneer men zoveel mogelijk deelnemers bezoekt. Met een juiste oplossing maak je kans op één van de 3 te winnen geschenkbonnen t.w.v. 500 euro, te besteden bij één van de deelnemende handelaars.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Centrum Leopoldsburg

Categorie