Kom eens proeven van Tai-Chi

Tai chi is van oorsprong een martiale krijgskunst (gevechtssport) en gaat terug op de eeuwenoude Chinese bewegingsleer. In tegenstelling tot de externe krijgskunsten is Tai chi erop gericht om onze innerlijke kracht te ontwikkelen. Het is een zacht systeem van bewegen waarbij we leren onze energie (Qi) te sturen vanuit de Taoïstische principes van Yin en Yang. Het houdt onze bloed- en energiecirculatie in evenwicht, helpt bij stress en het voorkomen van ziekte en draagt bij tot een heldere en serene geest. Door regelmatig en geduldig te oefenen ervaar je hoe Tai chi en Qi Gong lichaam en geest meer in balans brengen.
Binnen onze club richten wij ons tot volwassenen die op een zachte manier (terug) willen bewegen. Ook als je om psychische of fysieke redenen of vanwege een beperking moeilijkheden ondervindt bij het sporten ben je van harte welkom in onze club. Langzaamaan verbeteren we samen je fysiek en leer je jezelf te ontspannen.
In september kan je gratis een maand komen proberen. Daarna kan je aansluiten bij onze club. Tijdens het seizoen aansluiten kan ook.
Kom eens kijken, doe eens mee, je bent van harte welkom!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

G-karateclub Leopoldsburg