Begin je feestje dit jaar al op de bus

Dankzij de financiële tussenkomst van de provincie en onze gemeente kun je oudejaarsnacht zorgeloos inzetten samen met jouw vrienden en familie. De Lijn brengt je veilig naar jouw feestje en weer naar huis.

In onze gemeente legt De Lijn deze feestbus in:

* Feestbus 418 (Hasselt – Heusden-Zolder – Beringen – Leopoldsburg)

Als inwoner van Leopoldsburg reis je zelfs gratis. Een gratis feestbiljet aanvragen doe je op www.delijn.be/oudjaar . Dit is een sms-ticket. Je moet dus niet naar het gemeentehuis om een papieren biljet af te halen.

Na registratie op www.delijn.be/oudjaar krijg je een e-mail met instructies over de activatie van je sms-ticket. Per sms-ticket rekent de provider 0,15 euro aan.

Met dat gratis biljet mag je van oudejaarsavond 18 uur tot en met 2 januari onbeperkt gebruikmaken van de bussen van De Lijn. Zowel van de speciale feestbussen als van het gewone stads- en streekvervoer, uitgezonderd de Limburgse snellijnen.

Heb je geen gratis biljet? Dan betaal je 4 euro voor een feestbiljet. Vanaf 17 december is dit te koop in de Lijnwinkels en op 31 december vanaf 18.00 uur ook bij de chauffeurs. Abonnementen, Lijnkaarten en andere vervoerbewijzen zijn ook geldig op de feestbussen.

Meer info over het gratis feestbiljet, de feestbussen en hun dienstregeling vind je op www.delijn.be/oudjaar

Gepubliceerd op vrijdag 7 december 2018 11.02 u.