Corona-maatregelen voor de inschrijving in het secundair onderwijs

Wegens de corona-maatregelen is het voor het secundair onderwijs niet mogelijk om de inschrijving in het secundair onderwijs als vanouds te organiseren. Daarom werd door de secundaire scholen van Leopoldsburg de beslissing genomen om een digitaal platform te maken met een invulformulier.

Wegens de corona-maatregelen is het voor het secundair onderwijs niet mogelijk om de inschrijving in het secundair onderwijs als vanouds te organiseren. Het fysiek aanwezig zijn van ouders met kinderen in de school vermijden we best zoveel mogelijk om besmettingen tegen te gaan.

Daarom werd de beslissing genomen om een digitaal platform te maken met een invulformulier. Zo kunnen leerlingen secundair onderwijs zich op een veilige manier inschrijven voor het schooljaar 2020-2021.

De leerlingen die nu al in het secundair zitten, zullen via hun digitaal school platform op de hoogte gebracht worden van deze nieuwe procedure voor de inschrijven voor het schooljaar 2020-2021!

Kinderen die geboren zijn in 2008 en die voor het eerst starten in het secundair onderwijs, proberen wij via deze weg en verschillende andere kanalen op de hoogte te brengen van de nieuwe inschrijvingsprocedure.

DIENST ONDERWIJS

Koningin Astridplein 37, Leopoldsburg T 011 34 02 47, onderwijs@leopoldsburg.be

Gepubliceerd op donderdag 14 mei 2020 8 u.