Cyberaanval Limburg.net • Wat met jouw online veiligheid?

In de nacht van 13 december was Limburg.net het slachtoffer van een cyberaanval. Limburg.net maakt nog steeds de balans op, maar het is nu al duidelijk dat er ook gegevens van inwoners van Leopoldsburg gestolen zijn.

Ben jij erbij?

Limburg.net laat weten dat de namen, adressen en rijksregisternummers zijn gelekt van mensen die in 2014 en 2015 in Leopoldsburg als gezinshoofd geregistreerd stonden. Als je wilt weten of ook jouw gegevens erbij waren, dan kan je een melding indienen via de website van Limburg.net.

Ook voor alle verdere communicatie over dit datalek verwijzen we je naar de website van Limburg.net omdat je daar de laatste updates kunt vinden.

Klik hier om naar de website van Limburg.net te gaan

Wat kan je zelf doen?

Wat als je gegevens gestolen zijn?

Op de website van Safeonweb vind je tips over wat je kunt doen als je gegevens gestolen zijn. Klik hier voor het artikel.

Nog meer tips en waarschuwingen

Safeonweb informeert je over digitale dreigingen en online veiligheid. Op Safeonweb.be vind je heel wat informatie, tips en testjes rond online veiligheid.

Je kunt Safeonweb ook volgen op Facebook.

Wil je de meldingen en waarschuwingen van Safeonweb rechtstreeks op je smartphone ontvangen? Installeer dan de app die je vindt voor iOS in de App Store en voor Android in de Google Play Store.

Gepubliceerd op woensdag 24 januari 2024 15 u.