Dagverzorgingscentrum De Kiosk

Het dagverzorgingscentrum 'De Kiosk' is bestemd voor zorgbehoevende ouderen die nog zelfstandig of met hulp van familie thuis wonen, maar tijdens de dag nood hebben aan verzorging, toezicht, begeleiding, gezelschap en/of ontspanning. 

Het centrum heeft als doel de thuisverzorgers één of meerdere dagen per week te ondersteunen in hun dagelijkse zorg zodat de oudere zo lang mogelijk in zijn of haar eigen vertrouwde milieu kan blijven wonen.

DIENSTVERLENING

Via een aanbod aan activiteiten onder begeleiding van een professioneel zorgteam bieden we in het dagverzorgingscentrum zorg op maat en stimuleren we de zelfredzaamheid. De oudere geniet in een aangename, huiselijke omgeving van een zinvolle dagbesteding en legt nieuwe sociale contacten met leeftijdsgenoten.

Gedurende de dag staan gezelligheid en geborgenheid centraal, terwijl aandacht besteed wordt aan de specifieke zorgen en noden voor elke bezoeker. Naargelang de behoefte wordt hulp en begeleiding geboden bij verzorging, maaltijden, toiletbezoek en ontspanningsmomenten. Tijdens de middag wordt een warme maaltijd aangeboden. De voeding is gevarieerd en aangepast aan de noden van de bezoeker.