Diversiteitsraad bestaat 25 jaar

De Diversiteitsraad bestaat 25 jaar. De raad wil dit graag vieren met iedereen. Van 23 t.e.m. 27 oktober is er een gratis tentoonstelling in het Cultuurcentrum. Daarnaast organiseert de raad op 26 oktober in het Cultuurcentrum een panelgesprek met aansluiten een receptie, enkel via inschrijvingen.

De Diversiteitsraad bestaat 25 jaar. Een mijlpaal die de raad graag met iedereen wil vieren. Met een evenement eind oktober staan we stil bij de tijd die voorbij is gevlogen en kijken we vooruit naar de toekomst.

Ter gelegenheid van deze viering loopt er van 23 t.e.m. 27 oktober een tentoonstelling in het cultuurcentrum. Deze brengt diversiteit in beeld en belicht hoogtepunten van de diversiteitsraad. Er zullen ook werken hangen uit de tentoonstelling ‘Vlieg op de muur’. De tentoonstelling is gratis toegankelijk.

Reserveer daarnaast in je agenda alvast ook 26 oktober om 19.00 uur in het cultuurcentrum. Dan organiseren we met pioniers uit het werkveld als Selahattin Koçak, vzw De Wakkere burger en de voorzitter van de Vlaamse Jeugdraad Amir Bouchrouri een boeiend panelgesprek. De schrijfster Aya Sabi zorgt voor een literaire tussenkomst. Met een hapje en een drankje sluiten wij de avond af.

Wil je erbij zijn, dan kan dit alleen met een inschrijving via diversiteit@leopoldsburg.be 

Meer info: Dienst diversiteit, diversiteit@leopoldsburg.be of tel. 011 29 39 70.

Gepubliceerd op maandag 4 september 2023 8 u.