Feestelijke opening Huis van het Kind Leopoldsburg

Op zaterdag 24 november openen we tussen 14.00 en 17.00 uur de deuren van ons gloednieuw Huis van het Kind met een feestelijke namiddag vol leuke activiteiten.

In onze locatie in het gemeentehuis worden tal van leuke workshops georganiseerd voor zowel de allerkleinste als de grote kids. We krijgen ook tal van leuke bezoekers over vloer zoals de Sint, Bumba & Bumbalu. Samen met onze partners steken we de handen uit de mouwen om (aanstaande) gezinnen (met), baby’s, kinderen en jongeren van Leopoldsburg op een leuke manier te laten kennismaken met ons Huis van het Kind.

Het Huis van het Kind in Leopoldsburg is een samenwerkingsverband tussen een 50-tal diensten en organisaties in Leopoldsburg met een lokaal aanbod voor baby´s, kinderen, jongeren tot 24 jaar en (aanstaande) gezinnen.

In ons Huis van het Kind kan je binnenkort terecht voor opvoedingsondersteuning, preventieve gezondheidszorg, informatie, advies en ontmoeting. Naast deze locatie in het gemeentehuis zullen ook de 3 IBO´s (Initiatieven voor Buitenschoolse Opvang) gebruikt worden als antenneposten voor het Huis van het Kind. Partners zullen hier activiteiten en infomomenten kunnen organiseren.

We hebben ook een kersverse nieuwe website (www.huisvanhetkindleopoldsburg.be). Hierop vind je tal van informatie over onze partners en hun diensten, over in de buurt georganiseerde activiteiten, advies over bepaalde opvoedingsthema´s,…

Gepubliceerd op woensdag 7 november 2018 13.35 u.