Gemeente Leopoldsburg werft aan: zelfstandige uitbater cafetaria De Merel

We zijn op zoek naar een nieuwe, gemotiveerde uitbater voor cafetaria De Merel om alle bezoekers in een kindvriendelijke omgeving te bedienen.

Aanvang: 11 september 2023
Info en inlichtingen: michiel.lenaerts@leopoldsburg.be – 011 40 22 60

Cafetaria De Merel

Cafetaria De Merel ligt aan het gelijknamige zwembad. De cafetaria beschikt over heel wat troeven.

De verenigingen hebben hun wekelijkse activiteiten in het zwembad, dit aangevuld met de vrije zwemmers en de vele zwemlessen voor kinderen, zorgt ervoor dat onze cafetaria een leuke ontmoetingsplaats is.

Ze heeft een groot en gezellig terras grenzend aan de avonturenspeeltuin. Tevens is het een populaire stopplaats voor de gebruikers van het fietsroutenetwerk en de recent geopende skeelerroute.

In de bosrijke omgeving wordt er naar hartenlust gesport. Wandelaars, fietsers en lopers halen er hun hart op en genieten na hun sportsessie graag van een verfrissing. De Finse piste, de loopomlopen (5km, 10km en 15km) en het avontuurlijke multimovepad starten op de parking van het zwembad.

De gemeente is nu op zoek naar een nieuwe, gemotiveerde uitbater om alle bezoekers in een kindvriendelijke omgeving te bedienen.

Voorwaarden

De voorwaarden voor deze aanwerving kan je opvragen bij de sportdienst (zie contactgegevens hierboven). Zij kunnen je ook vertellen welke documenten je bij je kandidatuur moet voegen.

Je kunt je kandidatuur tot en met 16 juni 2023 schriftelijk indienen. Je moet deze richten aan: College van burgemeester en schepenen, Koningin Astridplein 37, 3970 Leopoldsburg.

Gepubliceerd op donderdag 4 mei 2023 11.30 u.