Grabbelpas

Tijdens de schoolvakanties kunnen kinderen van 5 tot en met 12 jaar met de Grabbelpas deelnemen aan een aantal toffe activiteiten. Geen tijd voor verveling, want de Grabbelpas staat garant voor een fijne vakantie!

De jeugddienst organiseert deze Grabbelpasactiviteiten in samenwerking met de animatoren van de speelpleinwerking. De Grabbelpas geeft je een jaar lang toegang tot een tof vrijetijdsprogramma. De Grabbelpas is de sleutel tot een unieke combinatie van sport, spel, creativiteit, knutselen, uitstappen, film, ...

Naast de activiteiten in onze gemeente krijg je er nog een pakket nationale kortingen bovenop! Kinderen tussen 5 en 12 jaar kunnen een grabbelpas kopen. Deze kost 2,50 euro en is het hele jaar geldig. Voor de aankoop van een grabbelpas kun je terecht bij de jeugddienst.

Indien je voldoet aan de voorwaarden kun je tevens gebruik maken van de vrijetijdspas. Deze pas geeft 50% vermindering bij deelname aan activiteiten (van de sport-, cultuur-, jeugd- en integratiedienst). Zo krijgt iedereen de kans om deel te nemen aan sociale en culturele activiteiten in Leopoldsburg. Wil je weten of je voldoet aan de voorwaarden voor een vrijetijdspas, aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met de sociale dienst in het gemeentehuis.

Voorwaarden

Om deel te nemen aan de activiteiten van de Grabbelpas moet het kind:

  • in het bezit zijn van een Grabbelpas
  • ingeschreven zijn voor de Grabbelpasactiviteiten