Hoe bereik je het vaccinatiecentrum?

Met de fiets

We hebben heel wat fietsenrekken voorzien, dus bij mooi weer kan je gerust met de fiets je prikje komen halen.

Openbaar vervoer

Je kunt ook met de bus komen. Daarvoor neem je lijn 302 richting Maaseik. De Lijn heeft een extra bushalte voorzien op 150m van het vaccinatiecentrum.

Gratis treinticket

Kom je van buiten Leopoldsburg en neem je de trein, dan biedt de NMBS je een gratis vaccinatieticket. Je vindt alle details over dit initiatief via www.belgiantrain.be/nl/tickets-and-railcards/overview-discount/vaccination-ticket

Van aan het station is het iets meer dan een kwartier wandelen naar het vaccinatiecentrum (1,2 km). Je kunt ook de bus (lijn 302) nemen richting Maaseik.

Met de auto

De N73 is op dit moment afgesloten ter hoogte van de Koningin Louisa-Marialaan. Daarom is er een omleiding ingesteld. Aan het Koning Albert I-plein (aan de Karmel) ga je naar rechts en volg je de pijlen langs de Koning Leopold I-laan en de Prins Boudewijnlaan.

Er is parking voorzien aan het gebouw. We willen je vragen om niet te parkeren aan de kinderopvang, want zij hebben hun parkeerplaatsen zelf nodig. Je rijdt gewoon de kinderopvang voorbij en kunt dan door de poort van het vaccinatiecentrum de parking oprijden.