Opleiding gemachtigd opzichter - 12 november

Je hebt ze waarschijnlijk al zien staan – vrijwilligers in een fluo jas die met een bordje in de hand de schoolkinderen veilig helpen oversteken rond de scholen. Het zijn de gemachtigde opzichters, die al bijna 20 jaar iedere morgen paraat staan.

Om deze werking ook in de toekomst te verzekeren zijn er voldoende opzichters nodig.

Daarom organiseert het gemeentebestuur op donderdag 12 november 2020 een opleiding voor gemachtigde opzichters. Deze gaat van start om 19u in het gemeentehuis van Leopoldsburg en duurt een 2-tal uur.

De opleiding is in eerste instantie bedoeld voor nieuwe gemachtigde opzichters maar ook gemachtigde opzichters die graag een opfrissing van de regelgeving krijgen, zijn welkom.

Heb je ’s morgens bij het begin van de school vrij en wil je je steentje bijdragen aan de verkeersveiligheid van onze kinderen, dan ben jij de persoon die we zoeken.

Omwille van de coronamaatregelen is het belangrijk dat we weten hoeveel personen aanwezig zullen zijn op deze opleiding. Heb je interesse om de opleiding gemachtigd opzichter te volgen op 12 november laat dit dan weten via volgend e-mailadres: milieudienst@leopoldsburg.be.

Gepubliceerd op maandag 12 oktober 2020 12 u.