Kom lokaal eindejaarsshoppen en win prachtige prijzen

De ondernemers van Leopoldsburg verwelkomen je ook dit jaar weer voor al je eindejaarsinkopen.

Niet alleen tijdens de weekdagen verwelkomen ze hun klanten, ook op de koopzondagen 3, 10, 17, 24 en 31 december kunnen de handelaars in Leopoldsburg de deuren openen. Informeer bij je favoriete handelaar naar de juiste openingsuren.

Ook dit jaar vallen er weer prachtige prijzen te winnen met onze eindejaarsactie. Doe tussen 1 en 31 december je aankopen bij de deelnemende handelaars om krasloten te verzamelen en wie weet maak je wel kans op een van onze hoofdprijzen. Dit jaar hebben we er heel wat! Een greep uit het aanbod: een reischeque t.w.v. 2.500 euro, 1 minuut gratis winkelen, een jaar gratis frietjes, een ballonvaart voor 5 personen, VIP-tickets voor de Airshow van Sanicole, een private winetasting aan huis, een complete make-over of 2 combitickets van Pukkelpop 2024! Je vindt de lijst met deelnemende handelaars op de website.

Combineer zeker je koopzondag met een bezoek aan de kerstmarkt op zondag 10 december van 14 uur tot 21 uur. Kom je graag als standhouder? Voor inschrijvingen en bijkomende informatie kan je nog tot 10 november terecht bij organisator Daisy Albert, tel. 0475/97.39.93 of via daisy.albert1@telenet.be.

Gepubliceerd op maandag 13 november 2023 9 u.