Naar inhoud

Gratis pendelen met de snelbus Leopoldsburg – Diest: de gemakkelijkste weg naar het station

ga naar het recentste nieuws

De Lijn

Ga je met de trein werken in Leuven of Brussel? Pendel je elke week naar je kot? Neem dan buslijn 184 (sneldienst Leopoldsburg - Tessenderlo - Diest); dat is de gemakkelijkste weg naar het station van Diest.

Sneldienst

Wist je dat lijn 184 een sneldienst is? Dat betekent dat de bus niet aan alle haltes op het traject stopt. Zo kan hij vlotter doorrijden. En jij hebt ondertussen de handen vrij om te doen wat je wilt. In Leopoldsburg zijn er twee haltes: het NMBS-station en Heppen Kerk. ’s Morgens zijn er vier ritten richting Diest, ’s avonds drie richting Leopoldsburg. Die avondritten staan in aansluiting met de treinen uit Brussel en Leuven. Als de trein vertraging heeft, wacht de bus nog vijf extra minuten. De dienstregeling van lijn 184 kan je raadplegen op www.delijn.be.

Vraag je gratis sms-tickets aan

Ervaar zelf hoe je met lijn 184 vlot naar het station van Diest kunt en terug. Het gemeentebestuur van Leopoldsburg geeft je daarvoor 10 gratis sms-tickets. Die kan je aanvragen via www.delijn.be/leopoldsburg. Je kunt je gratis sms-tickets aanvragen en gebruiken van 4 september t.e.m. 1 december 2017.

Datum van het bericht: 04-09-2017