Naar inhoud

De Welzijnsraad ondersteunt deelnemers aan de Think Pink-actie Dwars door Hasselt op 8 oktober 2017

ga naar het recentste nieuws

Think Pink

Op 8 oktober 2017 organiseren Het Belang van Limburg en Think Pink 'Dwars door Hasselt'.

Deelnemers kunnen zich inschrijven via de website van Think Pink. Je dient geen inschrijvingskost te betalen om mee te doen aan de wedstrijd: Think Pink regelt alles voor de deelnemers. In ruil engageert elke deelnemer zich om minstens €100 in te zamelen (fondsenwerving). Het geld dat hiermee ingezameld wordt gaat via het SMART Fonds naar Think Pink. Think Pink ondersteunt hiermee wetenschappelijk onderzoek naar de opsporing, behandeling en nazorg van borstkanker.

Elke deelnemer krijgt ondersteuning bij de fondsenwerving (persoonlijke pagina op de website, tips, te bestellen gadgets, ...).

Het gemeentebestuur van Leopoldsburg en de Welzijnsraad biedt inwoners van Leopoldsburg, die deelnemen aan de Think Pink-actie Dwars door Hasselt op 8 oktober 2017, een ondersteuning in de fondsenwerving.

Voor de eerste 100 aanvragen voor de toelage, van personen die gedomicilieerd zijn in Leopoldsburg, die zich registreren bij Think Pink voor de actie Dwars door Hasselt op 8 oktober 2017, het reglement van de actie navolgen, volledig deelnemen én de minimale sponsoring van 100 euro aan Think Pink overschrijven, zal de Welzijnsraad Leopoldsburg een toelage van 25 euro bijkomend overschrijven aan Think Pink.

Hiervoor moeten ze na afloop van het evenement volgende bewijsstukken bezorgen:

  • bevestiging van de inschrijving door de organisatie
  • stortingsbewijs van minimaal 100 euro aan de actie Dwars door Hasselt op 8 oktober 2017 volgens de richtlijnen van de actie
  • identiteitsbewijs van de rekeninghouder die de storting heeft uitgevoerd
  • de rekeninghouder moet zich persoonlijk op afspraak aanbieden bij de vertegenwoordiger van de Welzijnsraad, Ben Colaers
  • in geval van onduidelijkheid neemt het College van Burgemeester en Schepenen een beslissing over de uitbetalin

    Indien aan deze voorwaarden is voldaan, wordt het bedrag van 25 Euro door de Welzijnsraad extra gestort aan Think Pink voor de actie Dwars door Hasselt.

Voor een afspraak neem je contact op met Ben Colaers, tel. 011 34 02 53 of 011 53 98 10 of ben.colaers@ocmwleopoldsburg.be Voor meer info en inschrijving voor Dwars door Hasselt kan je terecht op de website van Think Pink

Wie weet wordt Leopoldsburg ook nog wel de Loopgemeente!

Datum van het bericht: 29-09-2017