Openbaar onderzoek PRUP militaire domeinen: Kwartier IJzer, Wouters en Chinees paviljoen

Het ontwerp ligt ter inzage van 3 juni tot en met 2 augustus 2024. Het ontwerp kan ingekeken worden bij de dienst ruimtelijke ordening (na afspraak) of bij de afdeling Ruimtelijke Planning van de Provincie Limburg.

Openbaar onderzoek PRUP militaire domeinen: Kwartier IJzer, Wouters en Chinees paviljoen

De provincie Limburg startte een provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan om voor de voormalige militaire kwartieren ‘IJzer’, ‘Wouters’ en ‘Chinees paviljoen’ een bestemmingswijziging door te voeren.

Geïnteresseerden en betrokkenen kunnen de plannen en bijbehorende documenten inkijken van maandag 3 juni tot en met vrijdag 2 augustus 2024. De documenten liggen ter inzage tijdens de kantooruren:

  • bij de afdeling Ruimtelijke Planning van de provincie Limburg, Universiteitslaan 1, 3500 Hasselt (na afspraak via e-mail aan ruimtelijkeplanning@limburg.be of via tel. 011 23 83 45)

  • bij de gemeentelijke dienst Ruimtelijke Ordening (na afspraak via e-mail aan ruimtelijkeordening@leopoldsburg.be of via tel. 011 29 39 70).

Je kan de documenten ook online raadplegen op de website van de provincie Limburg www.limburg.be/ruimtelijkeordening.

Als je opmerkingen hebt, kan je deze schriftelijk bezorgen. Dit kan ofwel per aangetekende brief aan de Procoro van de provincie Limburg, Ruimtelijke Planning, Universiteitslaan 1, 3500 Hasselt of per e-mail aan procoro@limburg.be. Je kan ze ook tegen ontvangstbewijs afgeven aan het onthaal in het gemeentehuis, Koningin Astridplein 37, 3970 Leopoldsburg. Je kan reageren tot en met vrijdag 2 augustus 2024.

Infomoment voor het openbaar onderzoek PRUP militaire domeinen: op maandag 17 juni 2024 vindt er infomoment plaats in de raadzaal van het gemeentehuis van Leopoldsburg. Tussen 17.00 en 20.00 uur kan je langskomen om het dossier in te kijken en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Iedereen is welkom!

Gepubliceerd op maandag 27 mei 2024 15.54 u.