Respecteer het parkeer- en stilstandverbod aan het autokeuringsstation in Hechtel-Eksel

Er blijft grote drukte heersen aan het autokeuringsstation langs de Eindhovensebaan (N715) in Hechtel-Eksel en de veiligheid van het verkeer op de rijbaan wordt in gevaar gebracht. Daarom roepen we op om je aan het parkeer- en stilstandverbod langs en op beide zijden van de rijweg te houden.

Onveilige verkeerssituaties

Ondanks het parkeer- en stilstandverbod dat er sinds 1 juli geldt, vormen er zich ter hoogte van het keuringsstation regelmatig wachtrijen met voertuigen op de openbare weg en het fietspad. Dit zorgt voor onveilige verkeerssituaties, zowel voor de zwakke weggebruiker als voor de automobilist. Om de veiligheid van onze weggebruikers te waarborgen, roepen we alle bezoekers van het keuringsstation op om het parkeer- en stilstandverbod te respecteren.

Waar geldt het parkeer- en stilstandverbod?

De Eindhovensebaan wordt gebruikt voor doorgaand verkeer. Om de openbare orde, rust en veiligheid te blijven garanderen, wordt er een parkeer- en stilstandverbod ingevoerd langs en op beide zijden van de rijweg, en dit vanaf het kruispunt Eindhovensebaan - Dennenstraat tot aan het kruispunt Eindhovensebaan - Vlasmeerstraat/Kiefhoekstraat. Dit verbod is met de plaatsing van de nodige verkeersborden aangeduid. De politie zal inbreuken op het parkeer- en stilstandverbod bestraffen.

Meer weten? Het volledige tijdelijk aanvullende politiereglement kan jeĀ hier raadplegen.

Gepubliceerd op woensdag 9 september 2020 10.04 u.