Rommelmarkt opnieuw van start op zondag 3 maart

Sinds vorig jaar start de rommelmarkt op de eerste zondag van maart en eindigt ze op de laatste zondag van november, telkens van 8.00 tot 13.00 uur. Ook dit jaar is dat niet anders. In de koude wintermaanden december, januari en februari vindt er geen rommelmarkt plaats.

Tijdens volgende evenementen in het centrum van Leopoldsburg is er geen rommelmarkt:

  • Zondag 21 april 2024: Lentekermis centrum Leopoldsburg

  • Zondag 13 oktober 2024: Oktoberkermis centrum Leopoldsburg

  • Zondag 2 juni 2024: dag na Kamp Knalt – onder voorbehoud vindt deze rommelmarkteditie plaaats in de straten van centrum Leopoldsburg. Dit wordt nog tijdig gecommuniceerd.

Standhouders

Heb je zelf nog heel wat tweedehandsspullen of oude huisraad om te verkopen? Reserveer dan je plaatsje vanaf maandag tot ten laatste elke woensdag (voor 12.00 uur) voorafgaand aan de zondag waarop je wilt langskomen. Dit kan eenvoudig via het e-loketformulier op onze website (www.leopoldsburg.be/rommelmarkt-op-zondag).

Heb je niet of te laat gereserveerd? Kandidaat-standhouders kunnen zich altijd te voet melden op zondag om 7.30 uur aan de ingang van het marktplein (aan de kant van het Bevrijdingsplein). Er zal je dan een plaats aangewezen worden. Meestal zal dit wel een plaats zijn waar je na het uitladen je voertuig moet verplaatsen.

Alleen niet-professionele verkopers zijn toegelaten. Je hoeft geen vergunning voor ambulante handel in je bezit te hebben. Het opbouwen gebeurt tussen 7.00 en 8.00 uur, het opruimen tussen 13.00 en 14.00 uur.

Gepubliceerd op vrijdag 1 maart 2024 8 u.