Rommelmarkt wegens succes verlengd

Op vraag van bezoekers en standhouders heeft het gemeentebestuur beslist om de rommelmarkt op het Koningin Astridplein met twee maanden per jaar uit te breiden.

De rommelmarkt zal voortaan starten op de eerste zondag van maart en eindigen op de laatste zondag van november, telkens van 8.00 tot 13.00 uur. Enkel in de koude wintermaanden december, januari en februari zal er geen rommelmarkt plaatsvinden.

Heb je zelf nog heel wat tweedehandsspullen of oude huisraad die verkocht mag worden? Reserveer dan je plaatsje vanaf maandag tot ten laatste elke woensdag (voor 12.00 uur) voorafgaand aan de zondag waarop je wilt langskomen. Dit kan eenvoudig via het e-loketformulier op onze website (www.leopoldsburg.be/rommelmarkt-op-zondag).

Heb je niet of te laat gereserveerd? Kandidaat-standhouders kunnen zich steeds te voet melden op zondag om 7.30 uur aan de ingang van het marktplein (aan de kant van het Bevrijdingsplein). Er zal je dan een plaats aangewezen worden. Meestal zal dit echter een plaats zijn waar je na het uitladen jouw voertuig moet verplaatsen.

Alleen niet-professionele verkopers zijn toegelaten. Je hoeft geen vergunning voor ambulante handel in je bezit te hebben. Het opbouwen gebeurt tussen 7.00 en 8.00 uur, het opruimen tussen 13.00 en 14.00 uur.

Gepubliceerd op maandag 9 januari 2023 14.03 u.