Als inwoner naar Sanicole Airshow tegen sterk verlaagd tarief!

Op 10 en 11 september 2022 vindt opnieuw de jaarlijkse 'International Sanicole Airshow' plaats. Ook dit jaar kan je als inwoner van Leopoldsburg naar de Sanicole Airshow tegen een sterk verlaagd tarief. Het aanbod is geldig voor zaterdag of zondag.

Tickets voor inwoners van Leopoldsburg

Als inwoner van Leopoldsburg kan je tickets aankopen voor de International Sanicole Airshow.

Al wat je daarvoor moet doen, is online tickets bestellen (je hoeft niet langs het gemeentehuis te komen voor een attest):

  1. Surf naar https://tickets.sanicole.com/nl/residents/login 

  2. Geef je gegevens in en bestel je inwonersticket aan 10 euro (excl. kosten) voor een airshow op een dag naar keuze. De betaling dien je online te doen.

Per inwoner kan je 1 ticket aankopen aan 10 euro exclusief kosten. In het bestelproces dien je je rijksregisternummer in te geven als controle voor je woonplaats. 

Let op: je moet voor elke persoon een aparte bestelling doen, dus een gezin dat met 4 personen komt moet 4 aparte tickets bestellen. Kinderen jonger dan 8 jaar mogen gratis binnen en moeten dus geen ticket kopen.

Opgelet: je adresgegevens zullen gecontroleerd worden. Indien deze niet correct zijn of niet gevalideerd kunnen worden zal jouw bestelling geannuleerd worden. Personen die gebruik maken van de tickets dienen op het opgegeven adres te wonen.

Veel airshowplezier!

Programma

Wil je weten wat er allemaal te beleven is tijdens de Sanicole Airshow? Neem dan zeker een kijkje op www.sanicole.com.

Gepubliceerd op dinsdag 5 juli 2022 10 u.