Strava jogging - wegens succes verlengd

Wegens het succes verlengen we onze Corona-jogging en kan je de Strava-segmenten aan zwembad de Merel (groen, blauw, rood) nog lopen tot einde augustus! Het eerder geplande eindklassement vind je onderaan als bijlage maar deelnemen is belangrijker dan winnen.

Grote sportevenementen zijn voorlopig 'not done', maar voor alles is een oplossing.

Vanaf 13 t.e.m. 31 augustus (verlenging) organiseert de gemeentelijke sportdienst een Strava-jogging. Deze jogging (5, 10 of 15 km) vervangt zowel de afgelaste bosloop als de jogging tijdens "Kamp Knalt".

Wat mag je verwachten?

Concreet: de 3 loopomlopen (rood, blauw, groen) aan De Merel zijn in ‘3 segmenten’ gegoten in de ‘Strava app’ (te downloaden op je smartphone).

Tot een maand geleden kon je met de gratis versie bekijken wie er in deze periode welke tijd had neergezet op deze specifieke afgebakende afstanden. Helaas kan dit niet meer. De sportdienst Leopoldsburg zal de betalende versie aanschaffen en jullie prestaties oplijsten zodat er voor jullie geen kosten aan verbonden zijn.

Op regelmatige tijdstippen posten wij een rangschikking in de app en tussendoor ook op onze facebookpagina's 'sportdienst Leopoldsburg' en 'bewegwijzerde loop- en wandelomlopen Leopoldsburg'.

Niet iedereen is een toploper, maar daag je loopvriend(in) uit om te zien wie de beste tijd verwezenlijkt. Er zal geen winnaar gekroond worden, maar iedere deelnemer krijgt een eervolle vermelding op onze social media.

Wil je zelf andere loopprestaties op de omlopen die de app bijhoudt toch wat volgen? Wordt dan lid van onze ‘Strava club’ in de app: 'Jogging sportdienst Leopoldsburg - Corona'. 

Gebruik je gezond verstand en hou je aan de veiligheidsvoorschriften!

Bij deze alvast de juiste linken naar de segmenten:
https://www.strava.com/segments/24405350 
https://www.strava.com/segments/24426433
https://www.strava.com/segments/24405310 

Voor meer info: sportpromotie@leopoldsburg.be

Gepubliceerd op zaterdag 13 juni 2020 8.30 u.