Tickets Liberation Garden nu te koop

Op 6 mei 2023 opent Liberation Garden officieel de deuren. Het belevingsmuseum met als thema’s garnizoensstad Leopoldsburg, WO II en operatie Market Garden zal vanaf die dag dagelijks geopend zijn van 10.00 tot 17.00 uur, behalve op maandag.

Nieuwe website

Op een maand van de startdatum is vandaag het startschot gegeven van de ticketverkoop. Tegelijk hebben we een gloednieuwe website gelanceerd. Daar waar de vorige website eerder een projectwebsite was die het concept van Liberation Garden weergaf, is de nieuwe website helemaal ontworpen in de huisstijl van Liberation Garden en kan je er ook alle praktische informatie en ticketverkoop terugvinden. Vanaf nu kan iedereen zijn tickets boeken voor een bezoek aan Liberation Garden. Ook om het museum tijdens het openingsweekend te kunnen bezoeken, heb je een ticket nodig.

Goedkoop tarief voor inwoners Leopoldsburg

Voor inwoners van Leopoldsburg bestond er al een voordeeltarief, maar het gemeentebestuur heeft beslist om dat tot het einde van 2023 nog te verlagen. Inwoners van Leopoldsburg betalen tot het einde van dit jaar € 6 per volwassene en € 3 per kind (6 – 18 jaar). Om van dit tarief gebruik te kunnen maken, heb je wel een Vriendenpas nodig die je gratis kunt afhalen aan de balie van het cultuurcentrum. Dankzij deze Vriendenpas kan je ook in het CC tickets boeken en workshops volgen tegen een ‘vriendenprijsje’.

Je vindt alle informatie op www.liberationgarden.be 

Gepubliceerd op donderdag 6 april 2023 17.26 u.