Tijdelijke sluiting van dienstencentrum door CoVID-19 virus

Om verdere verspreiding van CoVID-19 virus tegen te gaan, werd, in navolging van de federale en vlaamse maatregelen, besloten dienstencentrum Den Tuinhoek te sluiten. De datum van heropening wordt gecommuniceerd zodra deze gekend is.

In de verdere strijd tegen het coronavirus, ligt de eerste focus op het beschermen van mensen die de grootste risico’s lopen. Vooral ouderen vallen onder deze groep. Daarom neemt de Vlaamse overheid extra maatregelen.

Eén van die maatregelen is het sluiten van dienstencentra. Ook Dienstencentrum Den Tuinhoek is daarom gesloten sinds maandag 19 oktober 2020.¬†Deze sluiting wordt verlengd totdat de maatregelen een heropening toelaten.

Seniorenrestaurant en cafetaria Den Tuinhoek

Gaan eten in het seniorenrestaurant zal tijdens de sluitingsperiode ook niet mogelijk zijn.

Tijdelijke dienstverlening maaltijden aan huis

Sinds dinsdag 20 oktober 2020 werd de dienst maaltijden aan huis tijdelijk terug opgestart. Deze dienst levert wekelijks maaltijden aan huis van maandag tem. vrijdag. Een maaltijd kost 7,90 euro, sociaal tarief: 6,88 euro.

Het overzicht met de maandmenu's vind je onderaan deze pagina.


Indien je hier gebruik van wenst te maken, neem je contact op met de medewerkers van het dienstencentrum op het nummer 011/34 92 10 of mail je naar resto@ocmwleopoldsburg.be .

Het cafetaria is eveneens volledig gesloten.

Mindermobielencentrale 't Mobieleke

De mindermobielencentrale 't Mobieleke blijft ook actief, maar enkel voor medische en paramedische ritten, en voor boodschappen. 

Activiteiten

Alle activiteiten in het dienstencentrum blijven voorlopig geannuleerd.
(kienen, yoga op maandag en op woensdag, stoelturnen, koffie-uurtje).

Gepubliceerd op woensdag 28 oktober 2020 15.30 u.