Vacature zaalwachter

Het gemeentebestuur is op zoek naar een zaalwachter voor de sporthal.

1 zaalwachter sporthal

(loonschaal D1 - D3, voltijds 38/38, contractueel)

Functie

Als zaalwachter sta je in voor een efficiënt toezicht in de sporthal en de dienstverlening aan burgers, scholen en verenigingen. Je houdt toezicht op de veiligheid en op het juist gebruik van de sporthal, omkleedruimtes, gangen, stortbaden en omgeving.

Profiel

Het gaat om een tijdelijke tewerkstelling waarbij je een vaste zaalwachter vervangt. De plaats van tewerkstelling is de gemeentelijke sporthal. Je bent onmiddellijk beschikbaar en weet van aanpakken. Je bent klantvriendelijk en behulpzaam en bereid om 's avonds en in het weekend te werken in een beurtrolsysteem. Er is geen diplomavoorwaarde.

Tewerkstellingsperiode

Het betreft een vervangingsarbeidsovereenkomst.

Algemene informatie

Kandidaten moeten slagen voor een selectiegesprek.

Naast een passende verloning, maaltijdcheques en fietsvergoeding kan beroepservaring in de privésector of als zelfstandige worden toegekend als die beroepservaring relevant is voor de functie waarin het personeelslid wordt aangesteld (met een maximum van 6 jaar). Voor deze functie wordt een wervingsreserve van 1 jaar aangelegd.

Solliciteren

Richt je kandidatuur met vermelding van je motivatie, schriftelijk en aangetekend, met recent cv uiterlijk op 23 februari 2024 aan het college van burgemeester en schepenen, personeelsdienst, Koningin Astridplein 37, 3970 Leopoldsburg. Je mag je kandidatuur ook met de vereiste stukken tegen ontvangstbewijs afgeven aan de centrale onthaalbalie van het gemeentehuis tijdens de openingsuren, zie www.leopoldsburg.be.

Solliciteren onder dezelfde voorwaarden kan ook via e-mail: sollicitaties@leopoldsburg.be.

Bijgevoegd kan je de functiebeschrijving raadplegen.

Voor bijkomende inlichtingen kan je contact opnemen met Sandra Vande Weyer: T 011 29 39 70 of sandra.vandeweyer@leopoldsburg.be.

Gepubliceerd op dinsdag 6 februari 2024 11.47 u.