Vacature: arbeiders (ploeg gebouwen)

Momenteel gaat het gemeentebestuur over tot de aanwerving van twee arbeiders openbare infrastructuur (m/v/x).

2 arbeiders gebouwen
(D1-D3, voltijds 38
/38, contractueel)

Functie

Je zorgt dat de burgers en het personeel van de gemeente gebruik kunnen maken van verzorgde en veilige infrastructuur, accommodaties en materiaal. We zijn op zoek naar één arbeider voor de cluster cultuur (contract van onbepaalde duur met flexibel uurrooster) en één arbeider voor de ploeg gebouwen van de technische dienst (contract tot en met 9 januari 2023 met optie vast).

Profiel

Voor deze functie is er geen diplomavereiste. Je hebt wel een rijbewijs B en verder kan je aantonen dat je minimaal 3 jaar relevante beroepservaring hebt verworven in één van volgende domeinen: schilderwerk, schrijnwerkerij, loodgieterij, sanitair, elektriciteitswerk, onderhoudswerk, installatiewerk.

Meer info

Voor beide vacatures gelden er algemene toelatingsvoorwaarden en moeten de kandidaten slagen in een selectieprocedure. Naast een passende verloning, maaltijdcheques, fietsvergoeding en een hospitalisatieverzekering kan beroepservaring in de privésector of als zelfstandige worden toegekend als die beroepservaring relevant is voor de functie waarin het personeelslid wordt aangesteld (met een maximum van 6 jaar). Voor de functie wordt tevens een wervingsreserve van 1 jaar aangelegd.

Richt je kandidatuur (met vermelding van je motivatie), schriftelijk en aangetekend, met recent cv en een kopie van je rijbewijs uiterlijk op maandag 31 januari aan het college van burgemeester en schepenen, personeelsdienst, Koningin Astridplein 37, 3970 Leopoldsburg. Je mag je kandidatuur met de vereiste documenten ook tegen ontvangstbewijs afgeven aan de centrale onthaalbalie van het gemeentehuis tijdens de openingsuren (zie ww.leopoldsburg.be).
Solliciteren via e-mail mag ook op sollicitatie@leopoldsburg.be.

Een functiebeschrijving kan je onderaan dit bericht downloaden. Voor bijkomende inlichtingen kan je contact opnemen met Laura Sieborgs: tel. 011 34 92 16 of laura.sieborgs@leopoldsburg.be

Gepubliceerd op zaterdag 15 januari 2022 0 u.