Vacature: jeugdwerker

Het gemeentebestuur is op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de jeugddienst.

1 jeugdwerker

(loonschaal C1-C3, deeltijds 19/38, contractueel)

Functie

Je ondersteunt de inhoudelijke werking van de jeugddienst door het professioneel organiseren en opvolgen van diverse activiteiten voor kinderen en jongeren. Hierbij staat de persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke participatie van de doelgroep centraal. Je neemt taken op in functie van de dienstverlening naar en de ondersteuning van organisaties en jongeren. Je rapporteert aan de jeugdconsulent.

Profiel

Je bent flexibel binnen de contracturen (19/38). Ervaring met werken met kinderen en jongeren is een pluspunt. Je bent in het bezit van een diploma middelbaar onderwijs (of daarmee gelijkgesteld).

Tewerkstellingsperiode

Het betreft een arbeidsovereenkomsten ter vervanging van de langdurige afwezigheid van een titularis. De duur van de tewerkstelling loopt vermoedelijk tot en met 8 november 2023.

Voor bovenstaande functie gelden er algemene toelatingsvoorwaarden en moeten de kandidaten slagen in een verkorte selectieprocedure. Naast een passende verloning worden er maaltijdcheques en fietsvergoeding toegekend.

Solliciteren

Je kan je kandidatuur met vermelding van je motivatie, je diploma en recent cv via e-mail doorsturen naar sollicitatie@leopoldsburg.be.

Voor bijkomende inlichtingen kan je contact opnemen met Ann Kurent: 011 34 92 10.

Gepubliceerd op donderdag 16 maart 2023 0 u.