Vacature: stafmedewerker cultuurcentrum

Momenteel gaat het gemeentebestuur over tot de aanwerving van een stafmedewerker voor het cultuurcentrum (m/v/x) voor onbepaalde duur.

1 STAFMEDEWERKER CULTUURCENTRUM (B1-B3, voltijds 38/38, contractueel)

Functie

Als stafmedewerker van het cultuurcentrum sta je mee in voor de inhoudelijke werking van het cultuurcentrum. Je creëert, organiseert en communiceert culturele projecten en activiteiten voor doelgroepen met als doel om cultuur zo dicht mogelijk bij de inwoners van Leopoldsburg te brengen. Hierdoor leg je mee de fundamenten voor een kwaliteitsvolle dienstverlening van het cultuurcentrum aan haar klanten.

Profiel

Je bezit een bachelordiploma en een rijbewijs B.

Voor bovenstaande functie gelden er algemene toelatingsvoorwaarden en moeten de kandidaten slagen in een selectieprocedure. Naast een passende verloning, maaltijdcheques, fietsvergoeding en een hospitalisatieverzekering kan beroepservaring in de privésector of als zelfstandige worden toegekend als die beroepservaring relevant is voor de functie waarin het personeelslid wordt aangesteld (met een maximum van 6 jaar). Voor de functie wordt een werfreserve van 1 jaar aangelegd.

Richt je kandidatuur met vermelding van je motivatie, het vereiste diploma en/of attest (indien van toepassing), schriftelijk en aangetekend, met recent cv uiterlijk zondag 5 februari aan het college van burgemeester en schepenen, personeelsdienst, Koningin Astridplein 37, 3970 Leopoldsburg. Je mag je kandidatuur ook met de vereiste stukken tegen ontvangstbewijs afgeven aan de centrale onthaalbalie van het gemeentehuis tijdens de openingsuren, zie www.leopoldsburg.be. Solliciteren onder dezelfde voorwaarden via e-mail mag ook op sollicitaties@leopoldsburg.be. Voor elke functie is een functiebeschrijving beschikbaar die je kan raadplegen op www.leopoldsburg.be/vacatures. Voor bijkomende inlichtingen kan je contact opnemen met Bart Froeyen: T 011 34 92 15 of bart.froeyen@leopoldsburg.be.

Gepubliceerd op zaterdag 21 januari 2023 9 u.