WZC Reigersvliet zkt jou

WZC Reigersvliet, het Kampse woonzorgcentrum van VitaS, is voor de vakantieperiodes op zoek naar verpleegkundigen en zorgkundigen in opleiding. Zij kunnen ervaring opdoen in het woonzorgcentrum als jobstudent.

“Jobstudenten zijn een essentieel onderdeel van onze motor. Zij ondersteunen onze vaste medewerkers en zorgen ervoor dat ons WZC goed blijft draaien”, zegt campusdirecteur Dirk Trappeniers. “We noemen hen niet voor niets top-studenten!”

Dat het ook een job is met veel voldoening, is eens zo mooi meegenomen. “Het betekent veel voor mij dat ik de bewoners mag verzorgen en kan helpen. Zo maak je een belangrijk deel uit van hun dag. Ik geef hun dag kleur”, getuigt Shana, een voormalige jobstudente. Ondertussen is Shana afgestudeerd én blijven plakken in het woonzorgcentrum.

“Op onze campus kan je thuiskomen zoals je bent: met bakken ervaring of met je rugzakje wagenwijd open om nieuwe ervaringen in op te bergen. We kijken dan ook ontzettend uit naar jouw komst”, besluit Dirk.

Wil jij ook de dag van de bewoners kleuren? Ben jij die toffe jobstudent naar wie WZC Reigersvliet op zoek is? Solliciteer dan nu op www.vitas.be/nl/vacatures

Gepubliceerd op maandag 15 april 2024 14.41 u.