Niks te doen voor de jeugd!? Amai nie! • Inschrijven kan sinds vrijdag 12 juni

De Federale en Vlaamse overheid hebben beslist welke activiteiten deze zomer mogen plaatsvinden. Goed nieuws: zomeractiviteiten voor de jeugd zijn toegestaan, weliswaar in contactbubbels van 50 personen.

Bij dit bericht vind je de link naar het boekje 'Niks te doen voor de jeugd!? Amai nie!', met daarin het volledige overzicht van jeugdactiviteiten, aangeboden door de gemeentelijke sport- en jeugddienst, het cultuurcentrum en het initiatief buitenschoolse opvang.

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan vanaf vrijdag 12 juni om 09.00 uur
 • Inschrijven voor de activiteiten van de sportdienst en jeugddienst (speelpleinwerking Vroem) kan vanaf vrijdag 12 juni om 09.00 uur via het thuisloket op deze website. 
  • sportdienst
   • Let op: enkele sportkampen zijn reeds volzet, er worden tijdelijk nog wel wachtlijsten aangelegd.

  • jeugddienst

 • Korting voor grabbelpashouders: de deelnemers die in het bezit zijn van een grabbelpas krijgen 2 euro korting per sportkamp. Een grabbelpas kan je aanvragen via het thuisloket.

 • Inschrijven voor de buitenschoolse kinderopvang kan van 12 tot en met 19 juni via I-School: 
  www.i-school.be/login. Dit kan enkel na ontvangst van logingegevens.
   
 • Inschrijven voor de kinderateliers van het cultuurcentrum kan via www.ccleopoldsburg.be of via de balie van het cultuurcentrum Leopoldsburg (Kastanjedreef 1, Leopoldsburg).

Contactbubbels van 50 personen

LET OP! Onze activiteiten gaan door in contactbubbels van maximaal 50 personen, inclusief begeleiders.
Dat wil zeggen dat er plaats zal zijn voor maximaal 45 deelnemers (of minder, afhankelijk van de activiteit).

Heel belangrijk daarbij is dat zo’n bubbel geldig is voor de hele week. Indien je kind dus bijvoorbeeld één dag naar het speelplein geweest is, kan het in diezelfde week niet deelnemen aan een andere groepsactiviteit zoals een sportkamp, kinderopvang, jeugdbeweging, ... We moeten en zullen hier erg strikt op toezien.


De vrijetijdsdiensten hopen alvast om jullie een onvergetelijke zomer aan te bieden!

Gepubliceerd op woensdag 10 juni 2020 8 u.