Leopoldsburg zwemt 2024

Van maandag 22 april t.e.m. zondag 28 april vindt de jaarlijkse zwemweek plaats. Tijdens deze week worden de vaste klanten extra in de watten gelegd en leren nieuwe klanten het zwembad op een aangename manier kennen.

Leopoldsburg zwemt 2024

Maak kans op mooie prijzen!

Vul telkens je komt zwemmen je naam, mailadres en telefoonnummer in op het wedstrijdformuliertje en deponeer het in de wedstrijdbox. Zo maak je kans op mooie prijzen: zwemabonnement, handdoek, toilettas, rugzak, strandbal, …

Weekprogramma:

Maandag 22 april

Middagzwemmen - 11.30 - 13.00 uur

Na je wekelijkse baantjes ga je zeker fris naar huis want vandaag krijg je van ons lekker geurende douchegel cadeau!

Dinsdag 23 april

Ochtendzwemmen - 7.15 - 9.00 uur

Als vroege vogel kun je na je zwembeurt genieten van een vers stuk fruit of een granenreep. Zo ben je helemaal klaar om je drukke dag aan te vatten.

Abonnementszwemmen - 18.00 - 21.30 uur

Op vertoon van je abonnement zwem je vandaag gratis! Bovendien zal het zwembad ondergedompeld worden in een gezellige sfeer met kaarsjes en muziek.

Woensdag 24 april

Onderhoudszwemmen met les aquagym - 9.45 - 10.45 uur

Gezellig keuvelen, af en toe een baantje zwemmen of ‘aquagymmen’? Het kan allemaal tijdens dit uurtje. Nadien trakteren we je op heerlijke kop koffie in het café.

Swimmathon - 13.00 - 15.30 uur

Het zwembad is deze namiddag GESLOTEN voor het publiek, de scholen zijn immers aan de beurt. Zij nemen het tegen elkaar op in een heuse zwemwedstrijd.

Italiaanse avond - 16.00 - 21.00 uur

Kom deze avond zwemmen in een ‘atmosfera Italiana’. Tussen 16.00 en 18.00 uur en wij verwennen we je met het typische Italiaanse koekje ‘cantuccini’! Tussen 18.00 en 21.00 uur zorgen wij voor ‘La pizza e il vino’ na het zwemmen.

Donderdag 25 april 

Ochtendzwemmen - 7.15 - 9.00 uur

Als vroege vogel kun je na je zwembeurt genieten van een vers stuk fruit of een granenreep. Zo ben je helemaal klaar om je drukke dag aan te vatten.

Swimclinic voor volwassenen - 21.00 - 22.00 uur

Vind je zwemmen een leuke sport maar zijn langere afstanden moeilijker? Dan is de ‘Swimclinic’ iets voor jou,. Door de tips en tricks van onze lesgever verbetert je techniek aanzienlijk. Kom gerust een kijkje nemen en vergeet zeker je zwemkledij niet.

Vrijdag 26 april

Verwenzwemmen - 14.30 - 16.00 uur

Deze namiddag worden onze zwemmers extra hard verwend. Na het zwemmen kun je genieten van een heerlijke kop koffie en een stukje taart in het café.

After Work zwemmen - 18.00 - 22.00 uur

Kom om te zwemmen en blijf nog even om te feesten! Vanavond wordt het zwembad omgetoverd tot een ware after work party, incl. dj en hapje.

Zaterdag 27 april

Speelbad - 15.00 - 17.00 uur

Kom met je gezin zwemmen! Het zwembad ligt vol opblaasbaar materiaal en een leuke loopmat zodat jullie naar hartenlust kunnen spelen. Na het zwemmen kunnen de kinderen genieten van een ijsje in het café.

Zondag 28 april

Swim & Walk/Run - 9.00 - 12.30 uur

We sluiten de week af met een ‘Swim & Walk/Run. In de prachtige bossen rond zwembad De Merel kom je helemaal tot rust. Met een afgepijlde route kom je langs mooiste paadjes. Haal in het zwembad het inlichtingenformulier op en wandel deze route voor of na je zwembeurt. Bezorg het bewijs aan de redders van het zwembad en in ruil zwem je gratis of krijg je een gratis zwembeurt (geldig voor 1 week). Alsof dat nog niet genoeg is genieten de zwemmers na hun zwemtraining van een heerlijke koffie en croissant/chocoladekoek in het café. 

Club in de kijker: De Immertse Zwemclub

Lijkt zwemmen je een leuke sport, dan ben je bij de Immertse Zwemclub aan het juiste adres. Ze hebben heel wat te bieden voor geoefende zwemmers, maar ook voor niet-zwemmers. Contacteer hen zeker voor hun volledige aanbod: info@dizc.be, of 0479 66 12 06.

Gepubliceerd op vrijdag 22 maart 2024 8 u.